Mobilni centrala
+381 64 8511 014
E MAIL
info@tehnogradnja.com
Majke Jugovića 14
Kruševac, Srbija
sa vama smo od 1994

O nama

.

O TEHNOGRADNJI

Privredno društvo DOO Tehnogradnja Kruševac vodi tim iskusnih inženjera, čija je stručnost potvrđena licencama. Timski rad, veliko iskustvo u izgradnji fabrika, stambeno – poslovnih objekata, megamarketa, puteva i ulica, izvođenje radova u skladu sa projektno-tehničkom dokumentacijom, poštovanje investitora  i strogo poštovanje ugovornih obaveza su glavne karakteristike ove kompanije na čelu sa g-dinom Miletić Jankom.

Imamo svoje ljudstvo
Imamo svoju mehanizaciju
Imamo svoje baze materijala

“ As industry leaders, we model the highest standards of corporate social responsibility with uncompromising commitment todiversity, inclusion, sustainability and innovation. We do this in collaboration with our clients, partners and communities to build a better future, together. ”

Larry Swank – CEO Company

Radimo po standardima
Obaveštenjem akreditovanog sertifikacionog tela ISOKAR, koji je ovlašćen da izvrši procenu kompanije i da izdaje sertifikate za brojne sisteme upravljanja, 18.09.2012. se izdaje uverenje "Tehnogradnja preduzeće obavlja poslovanje u skladu sa zahtevima integrisanog sistema upravljanja zahtevima međunarodnih standarda ISO 9001, ISO 14001 i OHSAS 18001 sertifikat.
Politika kvaliteta i zaštita životne sredine
Ovaj dokument je usvojen i objavljen cilj svih naših kupaca i poslovnih partnera , kako sadašnji , i budući , sadašnji opredeljenje najvišeg rukovodstva u uspostavljanju i unapređenju sistema upravljanja kvalitetom .

Na osnovu usvojenih standarda i dobijeni su vrednosti našeg poslovanja su :
- Usklađenost sa svim zakonskim obavezama
- Kontinuirano unapređenje sistema kvaliteta
- Usklađenost sa zahtevima klijenta irealizacija dogovorenih rokova
-Primena proizvoda i materijala kontrolisanog porekla u cilju zadovoljenja životne sredine
- Uzimanje mere predostrožnosti i bezbednosti
- Znanje stalnog povećanja zaposlenih
- Praćenje novih i savremenih tehnoloških procesa
Sertifikati i licence
  • Projektantske licence
  • Licence za izvođenje radova
  • Licenca zaštite na radu
Izgradnja autoputeva i magistrala
Licenca P131G2 Ministarstva za kapitalne investicije Republike Srbije za izradu tehničke dokumentacije, rešenje br.351-02-00170/2006-07 od 31.08.2006.godine, kojim preduzeće “Tehnogradnja” d.o.o. ispunjava uslove za izradu projekata saobraćajnica za autoputeve, magistralne i regionalne puteve i saobraćajne priključke na autoputeve, magistralne i regionalne puteve (objekti za koje odobrenje za izgradnju izdaje ministarstvo za poslove građevinarstva).

30

godina
iskustva

Trendovi

Modernizacija mehanizacije i resursi

U skladu sa trendovima u regionu, u oblasti putne infrastrukture, kompanija DOOTehnogradnja Kruševac poslednjih nekoliko godina radila je na modernizaciji mehanizacije i obezbeđivanju potrebnih resursa (šljunkare, materijala za nasipanje i krečnjačkog materijala).

Spremni da radimo zajedno?

Pridružite nam se već danas.